dijous, 5 de desembre del 2013

"Blue Jasmine"

Ahir vam anar a fer una mica de culturilla en català: vam anar al cinema a veure la pel·lícula "Blue Jasmine", de'n Woody Allen.

Vam quedar al Pont de Pedra i vam anar fent via cap als Cinemes Albéniz Centre, no sense abans perdre'ns una booona estona. Sort que vam quedar amb temps de sobres!

La veritat és que la pel·lícula va estar molt divertida. L'argument no l'explicaré (per si hi ha algú que la vulgui anar a veure) però sí que podem afirmar que ens vam riure una estona. És més, la recomanem molt i, a ser possible, en català.Era estrany escoltar català a una pel·lícula, ja que, com és sabut, el cinema català no té gaire públic, si més no, encara.

Com l'Adrian té aquest gran i admirable entusiasme per aprendre bé l'idioma de la comunitat on viu vam pensar que seria una bona idea potenciar aquest entusiasme i dedicar alguns dies per fer un repàs que l'ajudi a millorar una mica la seva parla. Així doncs, com vam anar a veure una pel·lícula en català, què millor que plasmar en paper quina ha estat la nostra impressió, o l'escena que més ens ha agradat,... el que vulguem.

Ara, falta treure l'escrit i veure si es pot millorar d'alguna manera, però això ja ho deixem per la setmana que ve.

Arreveure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada